АКТУАЛНО !!!

Магазинът за врати на "СТЕРМ" ООД е на нов адрес:

гр. Велико Търново
ул. Филип Тотю №24
мобилен: 0888 206230
тел.: 062 624 017
e-mail: sterm_vt@abv.bg

Домът е там, където се чувстваме сигурни с врати Hörmann
АКЦИЯ 2018 година
Атрактивни предложения, които не можете да подминете

Промоционални оферти от производител №1 в Европа вижте ТУК:

Брошура Акция 2018 г.

Брошура Акция 2018 г.


КЛАСАЦИЯ НА ТОП ПРОДУКТИТЕ

Секционните гаражни врати се отварят вертикално и са разположени под тавана за спестяване на място. Благодарение на тази конструкция те предлагат максимално място за паркиране в и пред гаража.
Формата на отвора на гаража е без значение. Независимо дали е правоъгълна, скосена, със сегментов или дъгообразен свод. Секционната врата Hоrmann е приложима винаги. Благодарение на по-голямата ширина на светлия отвор можете да влизате и излизате от гаража си по-удобно. Значително предимство при големи автомобили, ванове и джипове.
Трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения, монтирани от четирите страни на секционните врати Hоrmann, спират вятъра и дъжда. Обемният профилиран шлаух на уплътнението откъм пода същевременно изравнява и малки неравности.
При по-старите врати с въртеливо-постъпателен ход често се налага да сте изключително прецизни. Разширеният с до 14 см светъл отвор при секционните врати прави паркирането на съвременните по-широки автомобили значително по-приятно.
Hormann разполага с разнообразни стандартни размери, прецизно съгласувани с вратите с въртеливо постъпателен ход, които следва да бъдат подменени.

 

Секционни гаражни врати

Секционни гаражни врати
     

Гаражни врати Berry

Гаражни врати Berry
 

Вратите с въртеливо-постъпателен ход на Hоrmann се нареждат на първо място в Европа. Голямото разнообразие на произвежданите образци със сигурност ще Bи даде възможност да откриете желаната врата за Bашия дом.
Bсе някога омръзва боядисването на старата гаражна врата, а още повече отварянето на трикрилна врата. B този случай си струва да я подмените с новата гаражна врата Berry от Hormann в стандартно изпълнение и на изгодна цена. Покритието с устойчив на климатични влияния полиестерен грунд, има хубав външен вид и се отваря много по-лесно.
Гаражните врати BERRY са с винаги съвременен външен вид. Профилираните обшивки се радват на най-голямо търсене. Хоризонтално или вертикално разпределение в профилирането на обшивката, с акцент по хоризонтална или вертикална орнаментна ивица. Така Bие имате възможност да оформите индивидуално Вашата врата като изберете красива дръжка, цвят по Bаш избор или остъкляване за повече светлина.
Bсичко говори в полза на оригинала: качество и сигурност, приятен външен вид и комфорт, фина техника. Bсяка врата Berry е плод на над петдесетгодишния опит на Hormann в производството на гаражни врати.

     

Без да излизате от колата можете да командвате гаражната врата удобно както телевизора си - с дистанционно управление. При дъжд и вятър влизате в гаража защитени само с едно натискане на копчето.
Задвижванията Hormann за гаражни врати, както самостоятелно, така и в комбинация с всички гаражни врати на Hormann, но също и с много други врати, са изпитани и сертифицирани съгласно високите изисквания и разпоредбите на европейската норма 13241-1, от заклети, независими вещи лица.
Благодарение на водещите технически решения, многобройните патенти и безкомпромисното гарантиране на качеството получавате 5 години гаранция за задвижванията на Hormann.
Техниката е завладяваща най-вече тогава, когато прави живота Ви по-лесен. Затова Hormann разработи интелигентни решения за автоматични гаражни врати, като например патентованата автоматична защита срещу отваряне. Неканените гости нямат шанс с автоматичните секционни врати на Hormann. Ако гаражната врата е затворена, защитата срещу отваряне автоматично попада в водещите релси на задвижването, веднага блокира и така е защитена срещу насилствено повдигане. Тази блокировка на вратата функционира чисто механично и затова, за разлика от конкурентните задвижвания, работи и без електрозахранване.

 

Автоматика за гаражни врати

Автоматика за гаражни врати